pomoč in vprašanja
080 PAKO (7256)

podjetje

Podjetje Pako d.o.o. je distributer priznanih blagovnih znamk repromateriala ter opreme za reklamno in tiskarsko industrijo že od leta 1992.


Smo strateški partner  vodilnih blagovnih znamk s tega področja, med katerimi so:

Roland DG, Gandy Digital, Summa, VHF,  Flexa, Biedermann, I-Concept, KeenCUT,  Mactac, 3M, Metamark, RITRAMA, R-Tap,  Stahl's, ISEE2, Global Window film, Solvetex,  Stamoid, EcoBANNER, Guandong, J.  Villaseca, Forex, Dibond, EcoBond, Kapa,  ACCA-Foam, Polycasa, Perspex, Irpen,  Plastidite, Biprint, Lumex, Flaconboard,  Comhan, Lumi2000, Universal aluminium  system, AluSign, Fisso, SloanLED, EcoLED, ...
 

CILJ

Naš cilj je zbrati vse posamezne točke ter jih zložiti v ravno linijo.

Kontinuirano informiranje, šolanja in treningi nenehno skrbijo za strokovno usposobljene zaposlene, ki v poplavi raznovrstne izbire izstopajo in Vam nudijo kvalitetno podporo in svetovanje pri izbiri optimalne kombinacije tehnologije, materiala in opreme za izdelavo Vaših marketinških sporočil, panojev, oglasnih površin, 3D črk, razsvetljave, Panaflex reklam, strojene opreme in ostalih pripomočkov.


ZGODOVINA

Družba PAKO d.o.o.  je bila ustanovljena leta 1992 z namenom distribucije repromateriala proizvajalcem reklam in digitalnega tiska.
Začetki segajo v leto 1977, ko so se ustanovitelji odločili, da začnejo samostojno dejavnost (obrt) in tako zaključijo z delom v državnih podjetjih.


MISIJA

Naša misija je nuditi celovite rešitve in podporo v reševanju tehničnih problemov pri izdelavi reklam, digitalnega tiska, opreme, ob tem pa svojim partnerjem ponuditi tudi odgovarjajoče materiale in tehnično podporo pod ugodnimi pogoji.
Družba ne bo vstopala v proizvodnjo končnih proizvodov in s tem konkurirala svojim kupcem, temveč podjetje PAKO nastopa kot partner svojim kupcem.


VIZIJA

Postati globalni ponudnik celovitih rešitev na področju opreme, potrošnega materiala za digitalni tisk in oglaševanja. 

Copyright 2021, PAKO d.o.o. | O piškotkih