pomoč in vprašanja
080 PAKO (7256)

Tehnična navodila

Nasveti za uporabo magnetne folije

Da bi Vam bilo delo z magnetnimi folijami v zadovoljstvo, prosimo upoštevajte naslednja navodila:

Pred polaganjem magnetne folije preverite, ali je površina povsem suha, čista in brez prahu.
Magnetna folija mora biti spravljena na ravni podlagi. Pregibi, gube ali zvijanje omejuje oz. zmanjšuje uporabnost folije. Če je kljub temu potrebno zvijanje folije, naj se potisnjena ali oblikovana stran nahaja na zunanji strani zvitka.
Magnetna folia mora biti odstranjena pred vsakim pranjem polagalne površine (ročnim ali strojnim pranjem).
Zelo močno polakirana oz. pokitana mesta na polagalni površini zmanjšujejo uporabnost folije. Prosimo Vas, da v vsakem primeru pregledate, ali Vaši pogoji ustrezajo zahtevanim.
Magnetna folija je na namagneteni strani zaščitena. Pri poletnih ali naglospreminjajočih se zunanjih temperaturah, kot tudi pri večkratnem polaganju folije na karoserijo avtomobila, se med njima tvori kondens. Lahko se zgodi, da se v takih okoliščinah folija prilepi na avtolak. Da bi to preprečili, priporočamo, da se preko noči, oz. v primeru neuporabe magnetno folijo odstrani. Preko dneva pa naj se folija najmanj enkrat sname in položi nazaj.
POZOR! Pri kovinskih barvah ali po svežem lakiranju naj se magnetna folija, kot tudi površina, na katero jo bomo polagali, dnevno čistita in vzdržujeta v suhem stanju.
Pranje magnetne folije naj se izvaja samo z vodo. Glede na temperaturo, naj se folija čisti vsaj enkrat tedensko, poleti pa je priporočljivo čiščenje vsak drugi dan.
< Nazaj

Oglejte si tudi

Pako

Jwei Jwcm program


Preberi več >
Pako

NanoDiy - navodila


Preberi več >
Pako

FLOOR GRAPHICS - navodilo


Preberi več >
Copyright 2021, PAKO d.o.o. | O piškotkih