pomoč in vprašanja
080 PAKO (7256)

TERMIČNE FOLIJE - GLOBAL

m20

M 20 (silver reflective)

Poliesterska srebrna termična folija za stanovanjske in poslovne objekte. Koeficijent prepuščanja toplote folije je 0.26, kar pomeni, da je solarna energija v primerjavi s prepusnostjo navadnega stekla znižana za 74%. Folija se aplicira z notranje strani objekta.
Preberi več >
m205

ESTATE DUAL REFLECTIVE 15

Poliesterska srebrno-modra termična folija za stanovanjske in poslovne objekte. Koeficijent prepuščanja toplote folije je 0.30, kar pomeni, da je solarna energija v primerjavi s prepusnostjo navadnega stekla znižana za 70%.
Preberi več >
silver 20xt

M 20 XT (silver reflective exterior)

Poliesterska srebrna termična folija za stanovanjske in poslovne objekte. Koeficijent prepuščanja toplote folije je 0.20, kar pomeni, da je solarna energija v primerjavi s prepusnostjo navadnega stekla znižana za 80%. Folija se aplicira z zunanje strani objekta.
Preberi več >
silver 35a

M 35 (silver reflective)

Poliesterska srebrna termična folija za stanovanjske in poslovne objekte. Koeficijent prepuščanja toplote folije je 0.30, kar pomeni, da je solarna energija v primerjavi s prepusnostjo navadnega stekla znižana za 51%. Folija se aplicira z notranje strani objekta.
Preberi več >
silver 40

ESTATE DUAL REFLECTIVE 40

Poliesterska srebrno-modra termična folija za stanovanjske in poslovne objekte. Koeficijent prepuščanja toplote folije je 0.56, kar pomeni, da je solarna energija v primerjavi s prepusnostjo navadnega stekla znižana za 44%.
Preberi več >
silver 35xt

M 35 XT (silver reflective exterior)

Poliesterska srebrna termična folija za stanovanjske in poslovne objekte. Koeficijent prepuščanja toplote folije je 0.41, kar pomeni, da je solarna energija v primerjavi s prepusnostjo navadnega stekla znižana za 59%. Folija se aplicira z zunanje strani objekta.
Preberi več >
Copyright 2021, PAKO d.o.o. | O piškotkih